Contenido destacado

 

Projetcs

Food+i cluster projects

DISEÑO DE NUEVOS PROTOTIPOS DE PRODUCTOS CÁRNICOS PARA POBLACIÓN SENIOR

 

INVESTIGACIÓN DE ESTRATEGIAS DE PROCESADO Y CONSERVACIÓN PARA EL DISEÑO DE NUEVOS PRODUCTOS

 

IMPULSO a la GENERACIÓN DE PROPUESTAS de Proyectos de I+D+i Colaborativos en la convocatoria nacional 2015 "RETOS DE LA SOCIEDAD-Alimentación" y "CIEN"

 

Biodegradable and active packaging for fresh foods

 

Healthy foods based on the revaluation of vegetable sub-products from the Ebro Valley region

An integrated network system to research, analyse and disseminate consumer guidelines

FOODSME+: Acceder al proyecto y ampliar información

Internacionalización de la industria alimentaria del Valle del Ebro a través del análisis sensorial

ALIMENTASE: Acceder al proyecto y ampliar información

Alimentación, salud, empresa y consumidor

TRADEIT: Acceder al proyecto y ampliar información

TRADicional Food, Entrepreneurship, Innovation and Technology Transfer.

VAL_EBRO: Acceder al proyecto y ampliar información

Valorization and management of vegetables biowaste from Ebro Valley

FITOINTEGRA: Acceder al proyecto y ampliar información

Gestión integrada de agrosistemas europeos hacia una estrategia de uso sostenible de productos fitosanitarios

LIFE WATERFOOD: Acceder al proyecto y ampliar información

WATerEFficiency techniques applied to Food industry of Upper Ebro Basin area

PeakOp MBR: Acceder al proyecto y ampliar información

Business demonstration of mobile MBR wastewater treatment plants for Peak season Operation in the food and drink industry

SOCIAL TASTE: Acceder al proyecto y ampliar información

A SOCIAL SHOPPING PLATFORM FOR FOOD & DRINKS LEVERAGING SHOPPING EXPERIENCE OF UBIQUITOUS CONSUMERS AND FOSTERING REPUTATION MONITORING OF EUROPEAN F&D SMES

FOOD4NEURON: Acceder al proyecto y ampliar información

VALORIZATION OF FRUIT AND VEGETABLE BY-PRODUCTS THROUGH THE PRODUCTION OF FOOD INGREDIENTS WITH A POTENTIAL NEURO-PROTECTIVE EFFECT AND THEIR INCLUSION IN NEW FOOD PRODUCTS FOR THE ELDERLY POPULATION

ACCIONES DE DIVULGACIÓN Y FOMENTO CULTURA INNOVADORA-FECYT 2012-SEMANA DE LA INNOVACIÓN EN LA INDUSTRIA ALIMENTARIA - FLIPANDO CON LOS ALIMENTOS

Create Projects

If you are a member of the Food+i Communityyou can promote projects that interest you or look for existing projects or consortiums that you would like to take part in.

Do any of these projects interest you?

If you would like further information abour our projects, fill in the form bellow with your details and the project(s) you are interested in.

We will contact you shortly.